top of page

Arbetsrelaterad stress och hög arbetsbelastning är två av de främsta orsakerna till sjukskrivningar i Sverige, enligt en omfattande undersökning från Försäkringskassan.

Chefer och ledare spelar en avgörande roll i att förebygga detta genom att skapa en hållbar arbetsmiljö och ge stöd i tid. Tidiga insatser kan göra stor skillnad för återgången till arbete.


På Holistal ser vi dessa utmaningar som en möjlighet. Genom våra holistiska tjänster hjälper vi företag att förbättra medarbetares välmående och samtidigt öka produktiviteten. Vår metod fokuserar på att identifiera och hantera stresskällor genom individanpassade strategier och förebyggande åtgärder. 


Vi tror starkt på att hållbart ledarskap och arbetsmiljö kan minska antalet sjukskrivningar. Våra lösningar hjälper företag att utveckla strategier som bygger på vetenskapligt underbyggda metoder, såsom arbetsanpassningar, ledarskapsutveckling och digitala verktyg för hälsa. På så sätt kan vi inte bara främja en sund arbetsmiljö, utan även hjälpa anställda att återfå balansen och förhindra långvarig sjukfrånvaro.


Om du vill läsa mer om undersökningen och hur arbetsrelaterade faktorer bidrar till sjukskrivningar, kan du ta del av artikeln här; https://chef.se/artiklar/stor-undersokning-arbetet-orsak-till-sjukskrivningar/



Vill du veta mer om hur vi på Holistal kan hjälpa ditt företag? Besök oss på Holistal.com https://holistal.com 



2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page