top of page

Holistal - den kompletta lösningen för hälsa och produktivitet på arbetsplatsen




Att främja hälsa och välmående på arbetsplatsen är avgörande för att skapa en produktiv och trivsam miljö för medarbetarna. Holistal erbjuder en banbrytande tjänst som integrerar förebyggande åtgärder, stödjande app med mikrovanor, belöningssystem, coachning och en unik försäkringslösning för att stödja både medarbetare och organisationer i att nå sina hälsomål och maximera produktiviteten.


Förebyggande åtgärder via mikrovanor

Holistal fokuserar på att integrera små, men konsekventa, beteendeförändringar i medarbetarnas vardagliga rutiner genom sin app. Genom att främja hälsosamma mikrovanor, såsom korta pauser för sträckövningar, mindfulnessövningar eller promenader under dagen, kan vi förebygga stressrelaterade sjukdomar och öka välbefinnandet på arbetsplatsen.


Styrka med mikrovanor

Mikrovanor utgör grundstenarna för en hållbar förändring. Holistal stärker medarbetare genom att erbjuda verktyg och resurser för att integrera dessa små beteendeförändringar i deras dagliga liv. Genom att göra hälsosamma val till en naturlig del av arbetsrutinen kan medarbetarna uppnå långsiktiga hälsovinster och öka sin produktivitet.


Belöningstrappa med belöningar för att motivera

För att uppmuntra och motivera medarbetare att fortsätta arbeta mot sina hälsomål, sätter bolag upp en belöningstrappa till medarbetarna, där kan det exempelvis vara en  friskvårdstimme på arbetstid, biobiljetter, en hälsosam lunch, hela teamet går och bowlar, föreläsning, en extra semesterdag,. Genom att uppmuntra prestationer och framsteg med belöningar skapas en positiv feedback-loop som främjar engagemang och motivation hos medarbetarna.


Coachning för medarbetare i riskzonen

Holistal erbjuder skräddarsydd coachning för medarbetare som befinner sig i riskzonen för stressrelaterade sjukdomar eller andra hälsoproblem. Genom att erbjuda personlig support och vägledning kan vi hjälpa medarbetare att hantera stress, förbättra sin livsstil och återfå balansen mellan arbete och privatliv.


Fördel med coachning

Coachning är en kraftfull resurs för att främja både individuell och organisationens utveckling. Genom att investera i coachning för medarbetare kan företag minska sjukfrånvaro, öka produktiviteten och skapa en hälsosam och motiverad arbetsstyrka.


Unik försäkring för dem som är sjukskrivna eller arbetstränar

För medarbetare som är sjukskrivna eller genomgår arbetsrelaterad rehabilitering erbjuder Holistal en unik försäkringslösning som täcker både coach-kostnader samt friskvårdsbidrag. Genom att minska ekonomiska bekymmer kan medarbetare fokusera på sin återhämtning och snabbare återgå till arbetslivet.


Holistal är mer än bara en hälsotjänst - det är en investering i medarbetarnas välmående och organisationens framgång. Genom att erbjuda en helhetslösning för hälsa och produktivitet på arbetsplatsen kan vi tillsammans skapa en arbetsmiljö där alla kan blomstra och nå sin fulla potential. Välkommen att höra av dig för en presentation.


4 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page