top of page

"Holistal frigör mer än bara svett"




I en alltmer krävande arbetsmiljö, där stress och psykisk ohälsa ofta betraktas som en del av vardagen, har vikten av att ta hand om medarbetarnas välmående aldrig varit större. Fysiskt och mentalt välbefinnande är inte bara en personlig angelägenhet, utan en strategisk nyckel för företag som vill skapa hållbara och produktiva arbetsmiljöer på lång sikt. Ett effektivt sätt att möta denna utmaning är genom Holistal, som stärker både kropp och själ.


 Vår holistiska tjänst

Holistal fokuserar på att skapa balans mellan fysisk, mental och emotionell hälsa. Vi kombinerar sex centrala områden: kost, ätbeteenden, träning, sömn, energi och stresshantering. Genom denna helhetslösning ger vi medarbetarna verktyg att inte bara prestera bättre på jobbet, utan också hantera balansen mellan arbete och privatliv. Företag som implementerar vår tjänst ser snart förbättrad energi, minskad sjukfrånvaro och ökad produktivitet.


Frigör mer än bara svett

Föreställ dig en arbetsplats där medarbetarna lämnar sina bekymmer bakom sig, som en löpare lämnar sina fotspår i gruset. Genom bra kost, daglig rörelse och mindfulness kan negativa känslor gradvis lösas upp och ersättas av lugn och välbefinnande.


Varför det fungerar

Studier visar att fysisk aktivitet har en direkt positiv inverkan på hjärnan. När vi rör oss frisätts endorfiner, kroppens egna lyckohormon, som motverkar effekten av stresshormonet kortisol. Samtidigt hjälper mindfulnessövningar oss att öka fokus och hantera pressade situationer på ett lugnare och mer konstruktivt sätt. Vi arbetar med mikrovanor – små, enkla steg varje dag – för att ge medarbetarna de verktyg de behöver för att skapa en hållbar och balanserad livsstil.


Medarbetarnas välmående är företagets styrka

För chefer och ledare är det avgörande att inse att medarbetarnas välmående är en central del av företagets framgång. Att investera i Holistal kan vara en "game changer" för organisationer som vill bygga en stark, hälsosam och engagerad arbetskraft. När medarbetarna känner sig sedda och stöttade i sin personliga utveckling, inte bara i sina professionella roller, skapas en arbetsmiljö som stimulerar kreativitet, produktivitet och lojalitet.


Att implementera Holistal på er arbetsplats

Genom Holistal erbjuder vi ett unikt sätt att förbättra medarbetarnas hälsa och välbefinnande. Vi börjar alltid med en workshop tillsammans med ansvariga för att skräddarsy hälso-KPI:er, definiera nuläget och skapa en plan för att möta era specifika behov.


Att skapa en balans mellan arbete och välmående är inte längre en lyx, utan en nödvändighet. I en tid där stressrelaterade sjukdomar ökar dramatiskt måste vi alla ta ett steg tillbaka och fundera över hur vi kan skapa en hälsosammare arbetsmiljö. Med Holistal kan ni som företag göra just det – och därmed frigöra mer än bara svett.

8 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page