top of page

Transformera er arbetsplats hälsa med Holistal. En Innovativ hybrid av teknologi och coachning.



I dagens snabbrörliga arbetsmiljö är företagets mest värdefulla tillgång dess medarbetarens hälsa och välbefinnande. Att investera i förebyggande hälsa är inte bara ett etiskt ansvar, utan det är också en strategisk affärsbeslut som kan leda till ökad produktivitet, minskad personalomsättning och en starkare företagskultur. Holistal erbjuder en banbrytande lösning som kombinerar den senaste tekniken med personlig coachning för att förbättra hälsan och välbefinnandet hos dina medarbetare.


Holistals Förebyggande tjänst avseende Hälsa

En Hybrid mellan teknik och Coachning

Holistal erbjuder en unik hybrid av teknologi och coachning för att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Genom att använda digitala verktyg och personlig coachning skapar Holistal skräddarsydda hälsofrämjande program som passar behoven hos varje individ och organisation.


Hur Fungerar Det?

Holistals plattform kombinerar en mängd olika verktyg och resurser för att stödja medarbetarens hälsa och välbefinnande. Genom att använda datainsamling och analys kan plattformen skapa personliga hälsoprofiler för varje individ och identifiera potentiella riskfaktorer för hälsoproblem. Därefter matchas medarbetarna med erfarna hälsocoacher som hjälper dem att sätta upp hälsomål, utveckla hälsosamma vanor och ge stöd och motivation längs vägen.


Fördelar med Holistals Tjänst:


1. Minskad Sjukfrånvaro och Ökad Produktivitet:

Genom att fokusera på förebyggande åtgärder kan Holistals tjänst hjälpa till att minska sjukfrånvaron och öka produktiviteten på arbetsplatsen.


2. Stärkt Företagskultur:

Genom att erbjuda en holistiskt och personligt anpassad hälsolösning visar företaget sitt engagemang för medarbetarnas välbefinnande, vilket kan stärka företagskulturen och öka medarbetarnas lojalitet.


3. Snabbare återgång till arbete :

Holistals försäkringstjänst hjälper medarbetare att snabbare återvända till arbete efter sjukdom eller skada, vilket minskar kostnaderna för företaget och stärker arbetsstyrkans kontinuitet.


Kontakta Holistal Idag:

Är du redo att ta din företags hälsa till nästa nivå? Kontakta Holistal idag för att lära dig mer om vår innovativa hybrid av teknologi och coachning och hur den kan skräddarsys för att passa behoven hos din organisation. Tillsammans kan vi skapa en hälsosam och produktiv arbetsplats för alla medarbetare.



7 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page