Om oss

Vision och syfte

Vår vision är att hjälpa människor till självledarskap och ett hälsosamt liv. Vi strävar mot FN:s mål No 3 - God hälsa och välmående. 

Vad vi gör

Vi är ett Saas-företag inom health tech och en del av Karolinska Institutet Innovation DRIVE. Vi fokuserar på mikrovanor inom kost, träning, sömn, energi och mindfulness.

Vilka är vi?

Holistal startade med utgångspunkt ur viljan att skapa en hälsosam livsstil med hjälp av mikrovanor och det var redan från början viktigt för oss att verksamheten är förankrad i beteendevetenskaplig forskning.

Några av våra nyckelpersoner är Daniel Zand som grundade Holistal. Han har en lång bakgrund som entreprenör inom vårdsektorn. Aarón González som är medgrundare har bakgrund inom hälsa och tech. Niklas Nilsson har en bakgrund som grundare till Pija Media Management. 

 

Som rådgivare finns bland annat Modjtaba Zandian; professor i beteendevetenskap vid Karolinska Institutet och som var med att skapa det beteendevetenskapliga innehållet till Fitbit, Claude Marcus är professor i pediatrik på Karolinska Institutet. Övriga rådgivare är Dariush Ghatan, Mattias Weinhandl, Shori Zand och Mikael Thor Pestel.

 • Birgitta Thörn - CEO

  Birgitta är grundare av Itrim, ett prisbelönt global hälsokedja . Hon drivs av personlig utveckling av kropp, sinne och själ, både för sig själv och andra.

  Hon har över 30 års erfarenhet som entreprenör COO och VD och är en av Sveriges ledande experter och pionjärer inom hälso- och friskvårdsområdet.

  Som serieentreprenör lever hon i linje med sin tro. Hennes erfarenhet bidrar till det värde och framgång hon tillför sunda och hållbara organisationer.

 • Frida Rökaas

  Produkt & kvalitetsansvarig

  Frida tror att små steg leder till stora förändringar och tillför Holistal en omfattande branschövergripande erfarenhet av onlinecoaching och konceptskapande.

  Hon har arbetat på olika marknader i USA och Sverige, från HR och administration till hälsobranschen.

  Frida är en hängiven förändringsmakare, erfaren facilitator för transformation och en kämpe för kvalitet.

  Som legitimerad dietist med en magisterexamen i klinisk nutrition från Göteborgs universitet.

 • Anne Brydolf

  Customer Success Manager

  Anne brinner för människor, utveckling och resultat. Hon tror på en värld där alla människor ska få vara friska och få utvecklas.

  Ledare som vill ha hållbart företagande bör ta ansvar för att skapa förutsättningar för hållbara människor.

  Hon är en strategisk ledare som snabbt ser möjligheter och får saker att gå i rätt riktning.

  Hon är en facilitator och coach inom ledarskapsutveckling. Och har studerat ekonomi och marknadsföring på Handelshögskolan i Stockholm.